Nou cap de colla

Nou cap de colla

Ens complau informar-vos que Clément Contini és el nou cap de colla dels Castellers de Montreal, en tant que successor d’en Ian Ericksen, que entrenava l’equip des del 2014.

Clément Contini va arribar als Castellers de Montreal el 18 de maig de 2017. Des de llavors, la seva presència a les activitats de la colla sempre ha estat regular i sostinguda. Casteller compromès, responsable i prudent, es va anar involucrant a poc a poc en l’ensenyament de la tècnica als nous castellers. Ràpidament vam poder copsar la seva curiositat i preocupació per dominar aquesta tècnica. Nomenat cap de tronc l’agost del 2019, va poder formar-se directement amb el cap de tronc dels Castellers de la Vila de Gràcia, durant els darrers tallers intensius. En Clément Contini és un casteller motivat, frisós per fer les coses bé i profundament compromès amb la consolidació del fet casteller al Quebec.

“Els que em coneixen saben que els castells ocupen un lloc important a la meva vida. A més de ser una activitat que encarna valors que m’agraden especialment, com la cooperació i la inclusió, és gràcies als castells que he pogut formar part d’una comunitat i conèixer gent molt important per a mi. Per això, vull ajudar a mantenir viva i fer créixer la colla, ja sigui mitjançant aspectes tècnics o socials, i reprendre els assajos el més aviat possible “.

Nous lui souhaitons tous beaucoup de succès!

Clément Contini, nouveau cap de colla des Castellers de Montréal